Welkom

Welkom op de website van de huisartsenpraktijk van mevr. drs. E.C. Luderhoff, mevr. drs. M.H.M. Stam, mevr. drs. M.E. Soeters en de heer drs. W.M.D. Blokhuis. Wij zijn gevestigd in ons praktijkpand aan de Hoflaan 1 te Kortenhoef, nabij het winkelcentrum. In dit pand is tevens  tandartspraktijk  Hagesteijn & Vonk gevestigd. Op deze website vindt u informatie over onze bereikbaarheid, onze praktijkorganisatie en medewerkers, maar ook gezondheidsinformatie met links naar diverse websites met objectieve medische informatie.

Op onze website kunt u herhaalrecepten aanvragen van recepten die door ons zijn voorgeschreven (via de ’s-Gravelandse Apotheek te Kortenhoef).

Als u klikt op deze link  kunt u bij ons online afspraken maken. Dit geldt NIET voor spoedeisende of dringende medische problemen (wij verzoeken u daarvoor telefonisch een afspraak te maken via onze assistente: 035-6561616).
Wij hebben voor deze online reserveringen meerdere mogelijkheden in de week, waarbij u kunt kiezen bij welke arts u de afspraak wenst. U kunt vanaf 2 weken van te voren reserveren. Bij het maken van de online afspraak kunt u de reden voor de afspraak vermelden. Indien de vermelde tijden u niet uitkomen (of indien u een gemaakte afspraak wilt annuleren) verzoeken wij u contact met ons op te nemen op 035-6561616 (keuze 3) voor overleg met de assistente.

U kunt ons voor niet-spoedeisende zaken een vraag stellen per mail:praktijk@huisartsenhoflaan.nl vermeld altijd uw naam en geboortedatum. Wij maken gebruik van beveiligde e-mail, waarbij we voldoen aan de landelijke richtlijnen.

wachtkamer

Belangrijke informatie

TELEFOON

PRAKTIJK: 035-6561616
SPOED: 035-6561616 keuze 1
AVOND/NACHT/WEEKEND 088 – 130 96 00

Adres

Hoflaan 1
1241 XL Kortenhoef

Opbeltijden

Elke werkdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Voor spoed toets 1, voor de assistente toets 3.

Telefonisch overleg met de huisarts

Geef (liefst vóór 10.30 uur) uw telefoonnummer door aan de assistente, de huisarts belt u dezelfde dag terug (niet voor urgente klachten).

Herhaalrecepten

Via onderstaande knop of de herhaalreceptenlijn: 035-6563387

herhaalreceptbutton

Praktijkfolder

Alle informatie over onze praktijk kunt u ook lezen in onze praktijkfolder. U kunt de folder downloaden naar uw computer om bijvoorbeeld uit te printen. De folder is gemaakt in PDF formaat. Om te folder te bekijken heeft u Adobe Acrobat nodig.

praktijkfolderbutton1

 

Privacyreglement

Privacyreglement Huisartsen Hoflaan downloaden (MS-Word)

Onze praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap

NHG logo

 

Zoek in de website