Welkom

Welkom op de website van de huisartsenpraktijk van mevr. drs. E.C. Luderhoff, mevr. drs. M.H.M. Stam, mevr. drs. M.E. Soeters en de heer drs. W.M.D. Blokhuis. Op deze website vindt u informatie over onze bereikbaarheid, onze praktijkorganisatie en medewerkers, maar ook gezondheidsinformatie met links naar diverse websites met objectieve medische informatie. Op onze website kunt u herhaalrecepten aanvragen van recepten die door ons zijn voorgeschreven (via de ’s-Gravelandse Apotheek te Kortenhoef). Ook kunt u ons op deze website met e-mail een vraag stellen.

Wij zijn gevestigd in ons  praktijkpand aan de Hoflaan 1 te Kortenhoef, nabij het winkelcentrum. In dit pand is tevens  tandartspraktijk  Hagesteijn & Vonk gevestigd.

wachtkamer

Belangrijke informatie

TELEFOON

PRAKTIJK: 035-6561616
SPOED: 035-6561616 keuze 1
AVOND/NACHT/WEEKEND 088 – 130 96 00

Adres

Hoflaan 1
1241 XL Kortenhoef

Opbeltijden

Elke werkdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Voor spoed toets 1, voor de assistente toets 3.

Telefonisch overleg met de huisarts

Geef (liefst vóór 10.30 uur) uw telefoonnummer door aan de assistente, de huisarts belt u dezelfde dag terug (niet voor urgente klachten).

Herhaalrecepten

Via onderstaande knop of de herhaalreceptenlijn: 035-6563387

herhaalreceptbutton

Praktijkfolder

Alle informatie over onze praktijk kunt u ook lezen in onze praktijkfolder. U kunt de folder downloaden naar uw computer om bijvoorbeeld uit te printen. De folder is gemaakt in PDF formaat. Om te folder te bekijken heeft u Adobe Acrobat nodig.

praktijkfolderbutton1

 

Privacyreglement

Privacyreglement Huisartsen Hoflaan downloaden (MS-Word)

Onze praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap

NHG logo

 

Zoek in de website