Huisartsen

Wij werken als huisartsen samen in de maatschap Huisartsen Hoflaan en willen graag goede, persoonlijke zorg bieden die laagdrempelig en dichtbij is. Naast de spreekuren doen wij onder meer kleine chirurgische ingrepen, longfunctieonderzoek, teledermatologie, maken ECG’s, injecteren in gewrichten en brengen spiraaltjes in.

Wij hebben speciale spreekuren voor diabetes mellitus (suikerziekte), screening op hart- en vaatziekte (CVRM), chronische longziekte (COPD), stoppen met roken en psychische klachten (POH GGZ). Deze spreekuren worden, onder onze supervisie, grotendeels door de assistentes en praktijkondersteuners (POH) uitgevoerd. Op woensdagochtend kunt u bij onze assistente uw bloeddruk of bloedsuiker laten meten (inloop 8:00-8:45 uur). Op donderdagmiddag hebben wij een wrattenspreekuur (inloop 15.30-16uur).

Naast onze werkzaamheden in de praktijk doen wij ook diensten op de huisartsenpost in Blaricum.

wachtkamer

Belangrijke informatie

TELEFOON

PRAKTIJK: 035-6561616
SPOED: 035-6561616 keuze 1
AVOND/NACHT/WEEKEND 088 – 130 96 00

Adres

Hoflaan 1
1241 XL Kortenhoef

Opbeltijden

Elke werkdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Voor spoed toets 1, voor de assistente toets 3.

Telefonisch overleg met de huisarts

Geef (liefst vóór 10.30 uur) uw telefoonnummer door aan de assistente, de huisarts belt u dezelfde dag terug (niet voor urgente klachten).

Herhaalrecepten

Via onderstaande knop of de herhaalreceptenlijn: 035-6563387

herhaalreceptbutton

Praktijkfolder

Alle informatie over onze praktijk kunt u ook lezen in onze praktijkfolder. U kunt de folder downloaden naar uw computer om bijvoorbeeld uit te printen. De folder is gemaakt in PDF formaat. Om te folder te bekijken heeft u Adobe Acrobat nodig.

praktijkfolderbutton1

 

Privacyreglement

Privacyreglement Huisartsen Hoflaan downloaden (MS-Word)

Onze praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap

NHG logo

 

Zoek in de website