Assistentes en Praktijkondersteuners

In onze praktijk werken vier praktijkondersteuners (POH):  Marleen Marinus, Christien de Kok, Monique van de Heijning en Daniëlle le Duc-Schut. Wij hebben bovendien vier doktersassistentes en een stagiaire, Yvonne Boeijink , Vera Keller-Arroo , Fleur van de Kuinder  en Bo Jansen.

Uw eerste contact met de praktijk verloopt vrijwel altijd met de assistente. Zij is de schakel tussen u en de huisarts. Wanneer u belt kan het zijn dat de assistente vragen stelt om een inschatting te maken van de klacht en de planning van het spreekuur zo goed mogelijk te laten verlopen (dit wordt ook wel triage genoemd). Naast het maken van afspraken geeft zij adviezen en heeft ook eigen spreekuren (diabetes mellitus, screening hart- en vaatziekte, stoppen met roken, wrattenspreekuur). De assistente verricht ook andere medische handelingen zoals het nakijken van urines, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, assisteren bij ingrepen, maken van ECG’s, longfunctieonderzoek en verbinden van wonden. Zij is hiervoor opgeleid en bevoegd. Dagelijks vindt intensief overleg plaats tussen de huisarts en de assistente waarin alle bevindingen en adviezen worden besproken.

wachtkamer

Belangrijke informatie

TELEFOON

PRAKTIJK: 035-6561616
SPOED: 035-6561616 keuze 1
AVOND/NACHT/WEEKEND 088 – 130 96 00

Adres

Hoflaan 1
1241 XL Kortenhoef

Opbeltijden

Elke werkdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Voor spoed toets 1, voor de assistente toets 3.

Telefonisch overleg met de huisarts

Geef (liefst vóór 10.30 uur) uw telefoonnummer door aan de assistente, de huisarts belt u dezelfde dag terug (niet voor urgente klachten).

Herhaalrecepten

Via onderstaande knop of de herhaalreceptenlijn: 035-6563387

herhaalreceptbutton

Praktijkfolder

Alle informatie over onze praktijk kunt u ook lezen in onze praktijkfolder. U kunt de folder downloaden naar uw computer om bijvoorbeeld uit te printen. De folder is gemaakt in PDF formaat. Om te folder te bekijken heeft u Adobe Acrobat nodig.

praktijkfolderbutton1

 

Privacyreglement

Privacyreglement Huisartsen Hoflaan downloaden (MS-Word)

Onze praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap

NHG logo

 

Zoek in de website