Vera Keller-Arroo

Vera Keller-Arroo

Mijn naam is Vera Keller-Arroo, ik woon al bijna dertig jaar in Ankeveen, ben getrouwd, heb twee volwassen zonen en werk sinds 2007 met veel enthousiasme en plezier bij de praktijk Huisartsen Hoflaan. Naast mijn balie en assistentewerkzaamheden, heb ik ook een eigen spreekuur ( wisselend op dinsdag en woensdag) waarin ik mensen begeleid bij Stoppen met Roken. Ik heb hiervoor een speciale opleiding gevolgd en volg de nodige nascholingen, ook sta ik vermeld in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Ik vind het iedere keer inspirerend dat patiënten mede door mijn begeleiding het stoppen met roken als goed haalbaar ervaren. In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen met mijn hond Skip in deze prachtige omgeving en doe aan yoga. Ik ben werkzaam op de praktijk op dinsdag, woensdag en vrijdagochtend.

wachtkamer

Belangrijke informatie

TELEFOON

PRAKTIJK: 035-6561616
SPOED: 035-6561616 keuze 1
AVOND/NACHT/WEEKEND 088 – 130 96 00

Adres

Hoflaan 1
1241 XL Kortenhoef

Opbeltijden

Elke werkdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Voor spoed toets 1, voor de assistente toets 3.

Telefonisch overleg met de huisarts

Geef (liefst vóór 10.30 uur) uw telefoonnummer door aan de assistente, de huisarts belt u dezelfde dag terug (niet voor urgente klachten).

Herhaalrecepten

Via onderstaande knop of de herhaalreceptenlijn: 035-6563387

herhaalreceptbutton

Praktijkfolder

Alle informatie over onze praktijk kunt u ook lezen in onze praktijkfolder. U kunt de folder downloaden naar uw computer om bijvoorbeeld uit te printen. De folder is gemaakt in PDF formaat. Om te folder te bekijken heeft u Adobe Acrobat nodig.

praktijkfolderbutton1

 

Privacyreglement

Privacyreglement Huisartsen Hoflaan downloaden (MS-Word)

Onze praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap

NHG logo

 

Zoek in de website