Praktijkmanager Sietske Bijkerk

Sietske Bijkerk

Als praktijkmanager ben ik, Sietske Bijkerk, sinds 2019 werkzaam bij Huisartsen Hoflaan. Mijn werk speelt zich vooral achter de schermen af. In deze functie wil ik de huisartsen ontlasten door niet-medisch inhoudelijke zaken van hen over te nemen. De huisartsen kunnen zich dan primair richten op de patiëntenzorg . Zo doen we allemaal waar we goed in zijn en wat we leuk vinden. In 2018 heb ik een opleiding tot praktijkmanager gevolgd, nadat ik al jaren mijn man in zijn praktijk administratief ondersteunde. Ik werk ook voor de andere huisartsenpraktijken in Kortenhoef en praktijken in de regio Utrecht.

wachtkamer

Belangrijke informatie

TELEFOON

PRAKTIJK: 035-6561616
SPOED: 035-6561616 keuze 1
AVOND/NACHT/WEEKEND 088 – 130 96 00

Adres

Hoflaan 1
1241 XL Kortenhoef

Opbeltijden

Elke werkdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Voor spoed toets 1, voor de assistente toets 3.

Telefonisch overleg met de huisarts

Geef (liefst vóór 10.30 uur) uw telefoonnummer door aan de assistente, de huisarts belt u dezelfde dag terug (niet voor urgente klachten).

Herhaalrecepten

Via onderstaande knop of de herhaalreceptenlijn: 035-6563387

herhaalreceptbutton

Praktijkfolder

Alle informatie over onze praktijk kunt u ook lezen in onze praktijkfolder. U kunt de folder downloaden naar uw computer om bijvoorbeeld uit te printen. De folder is gemaakt in PDF formaat. Om te folder te bekijken heeft u Adobe Acrobat nodig.

praktijkfolderbutton1

 

Privacyreglement

Privacyreglement Huisartsen Hoflaan downloaden (MS-Word)

Onze praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap

NHG logo

 

Zoek in de website