Overige diensten en informatie praktijk

Eerste Hulp   
Voor Eerste Hulp (open wonden, verbrandingen enz.) kunt u altijd direct terecht. Als u vooraf belt of laat bellen houden wij rekening met uw komst.

Inleveren urine en kweekmaterialen voor  9.30u
Wij verzoeken u om urine en kweekmaterialen liefst voor 9:30 uur bij de assistente in te leveren. Wij kunnen dit dan onderzoeken of indien nodig dezelfde ochtend met de bode van het laboratorium meegeven.

Woensdagochtend assistenten-inloop voor suiker/bloeddruk
Elke woensdagochtend tussen 8:00 en 8:45 uur kunt u zonder afspraak bij de assistente uw bloeddruk laten meten of uw nuchtere suiker laten bepalen.

Diagnostisch onderzoek in de praktijk
In deze praktijk verrichten wij, op indicatie, een longfunctietest of wordt een hartfimpje (ECG) gemaakt. Ook beschikken wij over de mogelijkheid om foto’s van huidafwijkingen via beveiligde verbinding voor te leggen aan een dermatoloog van TerGooi Ziekenhuizen (teledermatologie).

Stoppen met roken
Ook voor stoppen met roken kunt u bij ons terecht voor professionele ondersteuning door onze assistentes, die hier een specifieke opleiding voor hebben gevolgd.

Polyfarmacie
Regelmatig checken wij medicatie met de apotheek bij patiënten die meer dan 5 soorten medicatie gebruiken of bij ouderen (polyfarmacie-overleg). Indien nodig wordt de medicatie in overleg met u aangepast.

E-mail consult
U kunt ons, via deze website ook per e-mail een vraag stellen. Dit is alleen voor bij ons ingeschreven patienten en voor vragen van algemene of administratieve aard (niet voor diagnosestelling of behandeladvies). Dit is niet bedoeld voor urgente zorgvragen. Klik hier om uw vraag stellen. Het e-mailbericht wordt door ons opgenomen in uw medisch dossier en wordt alleen ingezien door de medewerkers van Huisartsen Hoflaan. Wij wijzen u er op, dat deze wijze van communicatie niet volledig veilig is. Wij hanteren de KNMG richtlijn online patientencontact.

Privacyreglement 

Deze prakrtijk hanteert een privacyreglement waarin wij aangeven hoe wij omgaan met uw medische gegevens.
Lees verder

Een andere huisarts kiezen

Deze folder kan u helpen bij het in- of uitschrijven in onze praktijk:

Download de folder

Patientenenquete

Regelmatig houden wij een gevalideerde patientenenquete. Wij bedanken u voor de (zeer) positieve beoordelingen.
Download hier de resultaten van de enquete als Word-document of als PDF-document.

Praktijkgebied

Om onze bereikbaarheid in patientenzorg, ook in spoedeisende situaties, te waarborgen houden wij ons aan de grenzen van ons praktijkgebied. Voor een kaart van ons praktijkgebied  klik hier

 

wachtkamer

Belangrijke informatie

TELEFOON

PRAKTIJK: 035-6561616
SPOED: 035-6561616 keuze 1
AVOND/NACHT/WEEKEND 088 – 130 96 00

Adres

Hoflaan 1
1241 XL Kortenhoef

Opbeltijden

Elke werkdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Voor spoed toets 1, voor de assistente toets 3.

Telefonisch overleg met de huisarts

Geef (liefst vóór 10.30 uur) uw telefoonnummer door aan de assistente, de huisarts belt u dezelfde dag terug (niet voor urgente klachten).

Herhaalrecepten

Via onderstaande knop of de herhaalreceptenlijn: 035-6563387

herhaalreceptbutton

Praktijkfolder

Alle informatie over onze praktijk kunt u ook lezen in onze praktijkfolder. U kunt de folder downloaden naar uw computer om bijvoorbeeld uit te printen. De folder is gemaakt in PDF formaat. Om te folder te bekijken heeft u Adobe Acrobat nodig.

praktijkfolderbutton1

 

Privacyreglement

Privacyreglement Huisartsen Hoflaan downloaden (MS-Word)

Onze praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap

NHG logo

 

Zoek in de website