Cynthia Joseph

Cynthia Joseph

Ik ben Cynthia Joseph en sinds juli 2017 in de praktijk werkzaam als POH-GGZ voor volwassenen en jeugd. Het is mijn passie om mensen aan te zetten tot beweging, net datgene weten aan te spreken dat aanzet tot dieper nadenken zodat oplossingen en acties uit henzelf komen. Werken als POH-GGZ in een huisartsenpraktijk betekent voor mij op een mooie laagdrempelige wijze in gesprek raken met patiënten om zo gezamenlijk met huisarts en patiënt tot een passend hulpverleningsaanbod te komen.

Mijn ervaring heb ik onder andere opgedaan in de (forensische) SGGZ en als algemeen maatschappelijk werker met diverse aandachtsgebieden zoals groepswerk, bedrijfsmaatschappelijk werk en schoolmaatschappelijk werk. Nog steeds combineer ik mijn werk in de huisartsenpraktijk met het algemeen-en schoolmaatschappelijk werk. Ik houd ervan up-to-date te blijven en zal de ervaring die ik opdoe in de verschillende functies altijd combineren en koppelen.

Ik ben vanaf maart aanwezig op woensdag.

wachtkamer

Belangrijke informatie

TELEFOON

PRAKTIJK: 035-6561616
SPOED: 035-6561616 keuze 1
AVOND/NACHT/WEEKEND 088 – 130 96 00

Adres

Hoflaan 1
1241 XL Kortenhoef

Opbeltijden

Elke werkdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Voor spoed toets 1, voor de assistente toets 3.

Telefonisch overleg met de huisarts

Geef (liefst vóór 10.30 uur) uw telefoonnummer door aan de assistente, de huisarts belt u dezelfde dag terug (niet voor urgente klachten).

Herhaalrecepten

Via onderstaande knop of de herhaalreceptenlijn: 035-6563387

herhaalreceptbutton

Praktijkfolder

Alle informatie over onze praktijk kunt u ook lezen in onze praktijkfolder. U kunt de folder downloaden naar uw computer om bijvoorbeeld uit te printen. De folder is gemaakt in PDF formaat. Om te folder te bekijken heeft u Adobe Acrobat nodig.

praktijkfolderbutton1

 

Privacyreglement

Privacyreglement Huisartsen Hoflaan downloaden (MS-Word)

Onze praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap

NHG logo

 

Zoek in de website