Medewerkers

Huisartsen

Wij werken als huisartsen samen in de maatschap Huisartsen Hoflaan en willen graag goede, persoonlijke zorg bieden die laagdrempelig en dichtbij is. Naast de spreekuren doen wij onder meer kleine chirurgische ingrepen, longfunctieonderzoek, teledermatologie, maken ECG’s, injecteren in gewrichten en brengen spiraaltjes in.

Wij hebben speciale spreekuren voor diabetes mellitus (suikerziekte), screening op hart- en vaatziekte (CVRM), chronische longziekte (COPD), stoppen met roken en psychische klachten (POH GGZ). Deze spreekuren worden, onder onze supervisie, grotendeels door de assistentes en praktijkondersteuners (POH) uitgevoerd. Op woensdagochtend kunt u bij onze assistente uw bloeddruk of bloedsuiker laten meten (inloop 8:00-8:45 uur). Op donderdagmiddag hebben wij een wrattenspreekuur (inloop 15.30-16uur).

Naast onze werkzaamheden in de praktijk doen wij ook diensten op de huisartsenpost in Blaricum.

Mevr. E.C. Luderhoff

IMG_0770

E. Luderhoff

Ik ben huisarts sinds 1999 en werk sinds 2001 met veel enthousiasme in deze huisartsenpraktijk in deze mooie omgeving. Ik ben  aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. Naast het werk in de praktijk doe ik soms ook dienst op de huisartsenpost in Blaricum.

BIG-registratienummer: 19045826101

De heer W.M.D. Blokhuis

IMG_0810

W.M.D. Blokhuis

Ik ben huisarts sinds 1998 en werk sinds 2000 met veel plezier in deze praktijk. Ik ben aanwezig op maandag (voor spoedgevallen), dinsdag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag.

BIG nummer: 89041503701

Mevrouw M.H.M. Stam

IMG_0814

M.H.M. Stam

Ik ben huisarts sinds 1994.  Vanaf 1996 werk ik in Kortenhoef, en heb het hier erg naar mijn zin. Na een aantal veranderingen in onze organisatie maak ik nu deel uit van een vaste maatschap met mijn 3 collega-huisartsen.

Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

BIG nummer: 19024054201

Mevrouw M.E. Soeters

M.E. Soeters

Ik ben huisarts sinds 2010. In 2013 ben ik als waarnemer op de praktijk komen werken en met veel plezier maak ik het vanaf 2018 mijn vaste plek. Kleine chirurgie vind ik erg leuk, dus u kunt ook terecht bij mij voor het verwijderen van oa kleine huidafwijkingen. Ik werk maandag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag.

BIG-registratienummer: 59064585101

Assistentes en Praktijkondersteuners

In onze praktijk werken vier praktijkondersteuners (POH):  Marleen Marinus, Christien de Kok, Monique van de Heijning en Daniëlle le Duc-Schut. Wij hebben bovendien vier doktersassistentes, Yvonne Boeijink , Vera Keller-Arroo en Fleur van de Kuinder en Anneke Roest en een secretarieel medewerkster, Mieke Zegelink.

Uw eerste contact met de praktijk verloopt vrijwel altijd met de assistente. Zij is de schakel tussen u en de huisarts. Wanneer u belt kan het zijn dat de assistente vragen stelt om een inschatting te maken van de klacht en de planning van het spreekuur zo goed mogelijk te laten verlopen (dit wordt ook wel triage genoemd). Naast het maken van afspraken geeft zij adviezen en heeft ook eigen spreekuren (diabetes mellitus, screening hart- en vaatziekte, stoppen met roken, wrattenspreekuur). De assistente verricht ook andere medische handelingen zoals het nakijken van urines, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, assisteren bij ingrepen, maken van ECG’s, longfunctieonderzoek en verbinden van wonden. Zij is hiervoor opgeleid en bevoegd. Dagelijks vindt intensief overleg plaats tussen de huisarts en de assistente waarin alle bevindingen en adviezen worden besproken.

Onze secretarieel medewerkster Mieke verricht alle niet-patiënt gebonden taken zoals de financiële administratie.

Vera Keller-Arroo

Vera Keller-Arroo

Mijn naam is Vera Keller-Arroo, ik woon al bijna dertig jaar in Ankeveen, ben getrouwd, heb twee volwassen zonen en werk sinds 2007 met veel enthousiasme en plezier bij de praktijk Huisartsen Hoflaan. Naast mijn balie en assistentewerkzaamheden, heb ik ook een eigen spreekuur ( wisselend op dinsdag en woensdag) waarin ik mensen begeleid bij Stoppen met Roken. Ik heb hiervoor een speciale opleiding gevolgd en volg de nodige nascholingen, ook sta ik vermeld in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Ik vind het iedere keer inspirerend dat patiënten mede door mijn begeleiding het stoppen met roken als goed haalbaar ervaren. In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen met mijn hond Skip in deze prachtige omgeving en doe aan yoga. Ik ben werkzaam op de praktijk op dinsdag, woensdag en vrijdagochtend.

Yvonne Boeijink

Yvonne Boeijink

Yvonne Boeijink

Ik ben sinds 2000 werkzaam in deze praktijk. Voor die tijd werkte ik in een gezondheidscentrum in Almere. Het leuke van mijn werk is de afwisseling van de werkzaamheden. We doen zelfstandig veel taken in onze behandelkamer waar we veel persoonlijk contact met de patienten hebben.

Fleur van de Kuinder

Fleur v.d. Kuinder

Ik ben Fleur van de Kuinder, en werk sinds 2013 hier op de praktijk.

Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag, meest van de tijd zit aan de telefoon maar ook doe ik handelingen zoals oren uitspuiten en injecties geven.

Ik heb het erg naar mijn zin hier op de praktijk en hoop hier nog jaren werkzaam te zijn!

Anneke Roest

Anneke Roest

Sinds eind 2018 ben ik op donderdag werkzaam bij de Huisartsen Hoflaan. Daarnaast werk ik als triagist bij de Huisartsen Spoed Post (De HAP). Ik vind het heel belangrijk dat mensen de juiste hulp krijgen en zich ook geholpen voelen!

Marleen Marinus

Marleen Marinus

Marleen Marinus

Sinds 1992 ben ik als doktersassistente met plezier verbonden aan de praktijk. Om mijn kennis en kunde te vergroten deed ik in 2009-2010 de opleiding tot praktijkondersteuner en in 2012 tot POH ouderenzorg. Het is prachtig om daarmee extra aandacht en zorg aan de chronisch zieke patienten te kunnen besteden. Ik ben op maandag,  dinsdag en donderdag aanwezig op de praktijk.

Daniëlle le Duc-Schut

Danielle le Duc-Schut

Ik werk 3 dagen in de praktijk Huisartsen Hoflaan. Hier maak ik deel uit van een deskundig en gezellig team huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners. Sinds 2003 ben ik werkzaam als doktersassistente en sinds 2009 ook als praktijkondersteuner. Als assistente sta ik u onder andere te woord aan de telefoon en balie, als praktijkondersteuner begeleid ik mensen met diabetes en hart- en vaatziekten, in opdracht van de huisarts. Motiverend aan mijn werk vind ik de combinatie van zorg verlenen aan patiënten en de de afwisseling in het werk. Er is geen dag hetzelfde.

Christien de Kok

IMG_0755

Christien de Kok

Als verpleegkundige ben ik vanaf 1986 bijna dertien jaar lang werkzaam geweest op verschillende afdelingen van het Utrechtse Diakonessenhuis. Van 2007 -2008 heb ik de post Hbo-opleiding tot praktijkondersteuner gevolgd en met succes afgerond. Daarna heb ik als zodanig gewerkt in huisartsenpraktijken in Loosdrecht en Baarn.

Sinds september 2009 werk ik met veel plezier in deze praktijk als praktijkondersteuner. De prettige werksfeer spreekt me aan. Het directe contact met patiënten, dicht bij de thuissituatie, vind ik telkens weer boeiend. In onze praktijk zorg ik voor de controles en behandeling van o.a patiënten met astma en COPD, suikerziekte en verhoogde bloeddruk. Ik ben getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen.

Monique van de Heijning

Monique van de Heijning

Ik ben Monique.  Ik woon in Hilversum, samen met mijn man en twee zoontjes. In 2018 heb ik mij omgeschoold tot praktijkondersteuner somatiek. Sinds 2019 werk ik met veel plezier in deze praktijk op de dinsdag, woensdag en vrijdag.

Mieke Zegelink

Mieke Visser

Mieke Zegelink

Ik ben sinds 2003 werkzaam bij de huisartsen. Op maandag en dinsdag verzorg ik alle voorkomende administratieve werkzaamheden die niet patiënt-gebonden zijn.

Judith Koopman

judith

Judith Koopman

Sinds mei 2013 werk ik met plezier in deze huisartsenpraktijk als poh-ggz (praktijk ondersteuner huisarts geestelijke gezondheid zorg). Dit is sinds enkele jaren een nieuwe functie bij de huisarts, waarin aandacht is voor klachten en problemen op somatisch, psychisch en sociaal gebied. Het geeft mij veel voldoening om samen met huisarts en patiënt, klachten en problemen aan te pakken, op korte termijn en dicht bij huis. In deze functie gebruik ik mijn werkervaring bij een psychiatrische afdeling van een ziekenhuis, waar ik naast deze nieuwe functie werkzaam blijf. Eerder combineerde ik dit met het werken bij het algemeen maatschappelijk werk. Ik ben aanwezig op dinsdag en vrijdag.

Cynthia Joseph

Cynthia Joseph

Ik ben Cynthia Joseph en sinds juli 2017 in de praktijk werkzaam als POH-GGZ voor volwassenen en jeugd. Het is mijn passie om mensen aan te zetten tot beweging, net datgene weten aan te spreken dat aanzet tot dieper nadenken zodat oplossingen en acties uit henzelf komen. Werken als POH-GGZ in een huisartsenpraktijk betekent voor mij op een mooie laagdrempelige wijze in gesprek raken met patiënten om zo gezamenlijk met huisarts en patiënt tot een passend hulpverleningsaanbod te komen.

Mijn ervaring heb ik onder andere opgedaan in de (forensische) SGGZ en als algemeen maatschappelijk werker met diverse aandachtsgebieden zoals groepswerk, bedrijfsmaatschappelijk werk en schoolmaatschappelijk werk. Nog steeds combineer ik mijn werk in de huisartsenpraktijk met het algemeen-en schoolmaatschappelijk werk. Ik houd ervan up-to-date te blijven en zal de ervaring die ik opdoe in de verschillende functies altijd combineren en koppelen.

Ik ben aanwezig op vrijdagen

Praktijkmanager Sietske Bijkerk

Sietske Bijkerk

Als praktijkmanager ben ik, Sietske Bijkerk, sinds 2019 werkzaam bij Huisartsen Hoflaan. Mijn werk speelt zich vooral achter de schermen af. In deze functie wil ik de huisartsen ontlasten door niet-medisch inhoudelijke zaken van hen over te nemen. De huisartsen kunnen zich dan primair richten op de patiëntenzorg . Zo doen we allemaal waar we goed in zijn en wat we leuk vinden. In 2018 heb ik een opleiding tot praktijkmanager gevolgd, nadat ik al jaren mijn man in zijn praktijk administratief ondersteunde. Ik werk ook voor de andere huisartsenpraktijken in Kortenhoef en praktijken in de regio Utrecht.

huisartsen-hoflaan-groep

Belangrijke informatie

TELEFOON

PRAKTIJK: 035-6561616
SPOED: 035-6561616 keuze 1
AVOND/NACHT/WEEKEND 088 – 130 96 00

Adres

Hoflaan 1
1241 XL Kortenhoef

Opbeltijden

Elke werkdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Voor spoed toets 1, voor de assistente toets 3.

Telefonisch overleg met de huisarts

Geef (liefst vóór 10.30 uur) uw telefoonnummer door aan de assistente, de huisarts belt u dezelfde dag terug (niet voor urgente klachten).

Herhaalrecepten

Via onderstaande knop of de herhaalreceptenlijn: 035-6563387

herhaalreceptbutton

Praktijkfolder

Alle informatie over onze praktijk kunt u ook lezen in onze praktijkfolder. U kunt de folder downloaden naar uw computer om bijvoorbeeld uit te printen. De folder is gemaakt in PDF formaat. Om te folder te bekijken heeft u Adobe Acrobat nodig.

praktijkfolderbutton1

 

Privacyreglement

Privacyreglement Huisartsen Hoflaan downloaden (MS-Word)

Onze praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap

NHG logo

 

Zoek in de website